Navigatie

DHL parcelshop & Sandd Postpunt

DHL parcelshop
Bij ons DHL servicepunt kunt u pakketten afhalen of versturen. Het voordeel is dat u niet meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Bij ons DHL servicepunt kunt u uw bestelling ophalen wanneer het u uitkomt, ook tijdens de koopavond.

Pakket ontvangen
Heeft u online een bestelling gedaan? Zodra het pakket klaar ligt ontvangt u automatisch een melding per e-mail/sms. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvangt u een herinnering. Na vijf dagen ontvangt u nog een herinnering.  Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop waar u de bestelling heeft gedaan. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) verplicht.

Pakket versturen
Wilt u nu een pakket versturen en bij ons afgeven? Maak eenvoudig uw zending aan op dhlparcel.nl, betaal direct online of bij ons in de winkel wanneer u het pakket afgeeft. Online en via e-mail/sms kunt u op de hoogte blijven van de status van uw pakket.

Expreslevering & Internationaal verzenden
Als u verzendt met DHL Express - kiest u voor dé expert in internationale expresleveringen en koeriersdiensten. U kunt uw express pakket bij ons afgeven om te verzenden of ophalen. 

 

Sandd

!! De Sandd zegel is vanaf 1 februari 2020 niet meer geldig !!

Bij ons kun je de post nog inleveren t/m 31 januari 2020. 

Post versturen via Sandd is heel eenvoudig
- Sandd bezorgt je post overal in Nederland en ook in het buitenland
- Je post ligt op dinsdag of vrijdag in de bus


Inleveren vóór dinsdag 15.00 uur wordt vrijdag bezorgd.
Inleveren vóór vrijdag 15.00 uur wordt dinsdag bezorgd.

Kijk voor meer informatie op www.sandd.nl 
           

© 2017 - 2019 Foto de Vakman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel