Navigatie

DHL parcelshop & Sandd Postpunt

DHL parcelshop
Bij ons DHL servicepunt kunt u pakketten afhalen of versturen. Het voordeel is dat u niet meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Bij ons DHL servicepunt kunt u uw bestelling ophalen wanneer het u uitkomt, ook tijdens de koopavond.

Pakket ontvangen
Heeft u online een bestelling gedaan? Zodra het pakket klaar ligt ontvangt u automatisch een melding per e-mail/sms. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvangt u een herinnering. Na vijf dagen ontvangt u nog een herinnering.  Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop waar u de bestelling heeft gedaan. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) verplicht.

Pakket versturen
Wilt u nu een pakket versturen en bij ons afgeven? Maak eenvoudig uw zending aan op dhlparcel.nl, betaal direct online of bij ons in de winkel wanneer u het pakket afgeeft. Online en via e-mail/sms kunt u op de hoogte blijven van de status van uw pakket.

Expreslevering & Internationaal verzenden
Als u verzendt met DHL Express - kiest u voor dé expert in internationale expresleveringen en koeriersdiensten. U kunt uw express pakket bij ons afgeven om te verzenden of ophalen. 

 

Sandd
Er is nu een goedkoper alternatief voor postzegels, de Sandd zegel. Met onze zegel verstuurd u de post niet voor € 0,78 per stuk maar voor € 0,60. Een besparing van 18 cent. We bezorgen op dinsdag en vrijdag en hebben een 72-uurs dienstverlening.
Perfect dus voor post zonder haast. 

Bij ons als postpunt kunt u zegels kopen en ook al uw post in de blauwe brievenbus afleveren. 

Inleveren op ma, di (tot 15.00 uur) en za wordt vrijdag bezorgd.
Inleveren op woe, do en vrij 
(tot 15.00 uur) wordt dinsdag bezorgd.

 

© 2017 - 2018 Foto de Vakman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel