Navigatie

DHL parcelshop & Sandd Postpunt

DHL parcelshop
Bij ons DHL servicepunt kunt u pakketten afhalen of versturen. Het voordeel is dat u niet meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Bij ons DHL servicepunt kunt u uw bestelling ophalen wanneer het u uitkomt, ook tijdens de koopavond.

Pakket ontvangen
Heeft u online een bestelling gedaan? Zodra het pakket klaar ligt ontvangt u automatisch een melding per e-mail/sms. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvangt u een herinnering. Na vijf dagen ontvangt u nog een herinnering.  Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop waar u de bestelling heeft gedaan. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) verplicht.

Pakket versturen
Wilt u nu een pakket versturen en bij ons afgeven? Maak eenvoudig uw zending aan op dhlparcel.nl, betaal direct online of bij ons in de winkel wanneer u het pakket afgeeft. Online en via e-mail/sms kunt u op de hoogte blijven van de status van uw pakket.

Expreslevering & Internationaal verzenden
Als u verzendt met DHL Express - kiest u voor dé expert in internationale expresleveringen en koeriersdiensten. U kunt uw express pakket bij ons afgeven om te verzenden of ophalen. 

 

Sandd

Wij zijn een Sandd Postpunt. Bij ons koop je Sandd Zegels en lever je je post af.

Een kaartje verstuur je stukken goedkoper via Sandd
Een brief of kaart verstuur je met onze Sandd Zegel al vanaf € 0,60. Terwijl een gewone postzegel € 0,83 kost. Dat scheelt maar liefst € 0,23! En ben je ondernemer? Dan kost een zegel netto € 0,49 omdat je 21% btw af kunt trekken van de belasting. Dat is 40% goedkoper! Zo wordt post versturen een stuk leuker.

Post versturen via Sandd is heel eenvoudig
- Bij ons koop je Sandd Zegels en stop je je post in de blauwe Sandd Brievenbus
- Sandd bezorgt je post overal in Nederland en ook in het buitenland
- Je post ligt op dinsdag of vrijdag in de bus

 

Geboortezegels
Sandd heeft ook geboortezegels. Uw geboortekaartjes bezorgd in Nederland en in het buitenland.


Inleveren vóór dinsdag 15.00 uur wordt vrijdag bezorgd.
Inleveren vóór vrijdag 15.00 uur wordt dinsdag bezorgd.

           

© 2017 - 2019 Foto de Vakman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel