DHL parcelshop

DHL parcelshop
Bij ons DHL servicepunt kunt u pakketten afhalen of versturen. Het voordeel is dat u niet meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Bij ons DHL servicepunt kunt u uw bestelling ophalen wanneer het u uitkomt, ook tijdens de koopavond.

Pakket ontvangen
Heeft u online een bestelling gedaan? Zodra het pakket klaar ligt ontvangt u automatisch een melding per e-mail. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvangt u een herinnering. Na vijf dagen ontvangt u nog een herinnering.  Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop waar u de bestelling heeft gedaan. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) verplicht.

Pakket versturen
Wilt u nu een pakket versturen en bij ons afgeven? Maak eenvoudig uw zending aan op dhlparcel.nl, betaal direct online of bij ons in de winkel wanneer u het pakket afgeeft. Online en via e-mail kunt u op de hoogte blijven van de status van uw pakket.

Expreslevering & Internationaal verzenden
Als u verzendt met DHL Express - kiest u voor dé expert in internationale expresleveringen en koeriersdiensten. U kunt uw express pakket bij ons afgeven om te verzenden of ophalen. 

          

© 2017 - 2021 Foto de Vakman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel